dilluns, 26 de març de 2012

L'INICI DE LA UNITAT DIDÀCTICA


Hola, amics!!

Els Gulliver ja ens hem posat a treballar!
Viatjarem pel món dels 5 sentits:


       • la vista
       • el tacte
       • el gust
       • l’oïda  
       • l’olfacte


           El petit Gargot serà l’encarregat de guiar-nos a través d’aquest univers.
La veritat és que ha estat molt fàcil el fet de posar-nos d’acord en el camí que hem volgut seguir. Un cop proposat el tema, tots hi vam estar d’acord i ja ens vam posar a treballar: buscar llibres, per Internet, proposar idees, etc.
Aviat podreu començar a veure què és el que estem preparant!!

6 comentaris:

 1. M'encanta el vostre plantejament de la unitat didàctica. ho trobo molt dinàmic i divertit. M'agrada molt que sigui un personatge el que introdueixi el tema :)


  les imatges que heu penjat són genials.
  FELICITATS!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies!!!

   El fet de que ens acompanyi un personatge i que la pàgina sigui tant acolorida és perquè la unitat didàctica està pensada per a infants de segon curs de primària.

   Elimina
 2. Totalment d'acord Miriam, a més afageixo la qualitat en el disseny de la pàgina, dinàmica i colorista. Així sí que feu despertar els nostres sentits, FELICITATS !

  Jordi Martínez

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies!!!

   Com a mínim el sentit de la vista!! A més, crec que el del gust també es desperta perquè venen ganes de menjar els dolços!

   Elimina
 3. Hola Gullivers,

  Trobo que heu triat un tema interessant per als nens i nenes de segon i tinc curiositat de veure per on ens porta el petit Gargot! Com ja han dit els companys, el disseny del vostre blog és molt original i atractiu!
  Moltes felicitats i bona sort amb la UD!

  Ana Grima

  ResponElimina
 4. Hola Gullivers!!
  Opino com els companys: l'elecció del tema, el disseny del blog i el personatge d'en Cargot són estupendus pel cicle inicial de primària. Aviam com ho desenvolupeu més endavant. Ànims!!!

  ResponElimina